Ateneu Republicà de Tarragona

Benvolguts correligionaris,

Em constituit l’Ateneu Republicà de Tarragona (ART), amb la pretensió de que més aviat que tard pugessin veure proclamada la República al nostre país.

Som una associació de caràcter cultural, independent de partits polítics i que abarqui un ampli espectre ideològic, des de la República de Plató fins la Catalana, passant per la República Federal i la Confederal.

L’objectiu és enaltir els valors republicans i dels nostres correligionaris que ens han presidit en aquest combat per la llibertat, la igualtat, la justícia i la fraternitat.

Així mateix, comunicar-vos les nostres activitats i estar en contacte amb vosaltres amb tal de enfortir i reforçar els llaços de solidaritat i companyerisme.

Estem a la vostra disposició al local social de l’Ateneu Republicà de Tarragona, Cooperativa Obrera Tarraconense, al Carrer Fortuny, número 23, CP 43001 Tarragona. L’horari de visites és de dimercres i dijous de 19:00 a 20:30, el nostre blog és Ateneurepublicatarragona.blogspot.com.

En cas de que vingueu a Tarragona es rebrem afectuosament.

Salut i República

Tarragona, 1 juliol 2010

___________________________________________

Correligionarios amigos,

hemos constituido el Ateneu Republicà de Tarragona (ART), con la pretensión de que más pronto que tarde podamos ver proclamada la República en nuestro país.

Somos una asociación cultural, independiente de partidos políticos y que abarca un amplio espectro ideológico, desde la República de Platón hasta la catalana, pasando por la República Federal y la confederal.

El objetivo del ART es enaltecer los valores republicanos y de nuestros correligionarios que nos han precedido en este combate por la libertad, la igualdad, la justicia y la fraternidad.

Así mismo, os comunicaremos nuestras actividades y estaremos en contacto con vosotros con tal de fortalecer y reforzar los lazos de solidaridad y compañerismo.

Estamos a vuestra disposición en el local social del Ateneo Republicano de Tarragona, Cooperativa Obrera Tarraconense, Calle Fortuny, nº 23, CP 43001 Tarragona. El horario de visitas es de miércoles y jueves de 19:00 a 20:30, y nuestro blog es Ateneurepublicatarragona.blogspot.com.

En caso de que vengáis a Tarragona os recibiremos afectuosamente.

Salud y República

Tarragona, 1 de julio de 2010

Luis Iglesias

Vocal de relacions externes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: